22843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22843,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Foredrag

Vil du høre mere om mig og mine bøger?

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag på din skole eller dit bibliotek. Hør om arbejdet med en bog, om temaerne i mit forfatterskab og historierne fra mit liv. 

Der vil være oplæsning undervejs og masser af mulighed for at stille spørgsmål.


Kontakt mig for pris og nærmere detaljer.

Lilja@scherfig.dk

Foredrag: DE GRUMME VOKSNE

Målgruppe: Indskoling, mellemtrin, udskoling og opefter
Varighed: 1 ½ time.

Det I får:
I foredraget slår jeg et slag for retten til at være dem, vi ér. Og nødvendigheden af at gøre op med stivnede tankesystemer, der begrænser frihed, følelser og udfoldelse. Min livshistorie er skæv, sjov og dramatisk, jeg er opvokset langt ude på landet i et kommunistisk hjem med voksne, der planlagde revolution. Her var ikke var plads til følelser eller sårbarhed. Mine bøger er udsprunget af min vilje til at finde min egen vej – og finde min egen flok.

 

Det I tager med videre:
Folk har sagt at mine personlige historier er lige så underholdende som mine bøger. At min tilgang til livet er smittende, og at publikum føler sig forstået og hørt, samtidig med at de får inspiration til at fortælle historier og bruge deres egen kreativitet.
Jeg vil selvfølgelig besvare spørgsmål omkring mine bøger, men også snakke om mit forfatterliv, om skriveprocesser og om den medfødte skabertrang, vi alle har i os.

 

Om mig:
Jeg skriver magiske, nutidige eventyr med minimalistisk enkelthed. Flere af mine bøger er af anmelderne blevet udråbt til klassikere og ikoniske værker såsom RÆVEFÆLDEN, FARFAR, DYBT VAND, og MIN HALE. Illustrationerne gør bøgerne til små kunstværker som kan analyseres og studeres i timevis.
Anmeldere har sagt: ”Lilja Scherfig står for nogle af de klogeste historier for børn i alle aldre” og ”Lilja Scherfig skriver modet og selvbevidstheden frem.”

VIL DU BRUGE MINE BØGER I DIN UNDERVISNING?

Hvis du er interesseret i lærervejledninger, kan du få fingre i supergodt og inspirerende materiale herunder.

 

Verdens bedste team
Louie Louie
Rævefælden
FARFAR

 

 

Undervisningsmateriale:

Verdens bedste team

Hent pdf her
Undervisningsmateriale:

Louie Louie

Hent pdf her
Undervisningsmateriale:

Rævefælden

Hent pdf her
Undervisningsmateriale:

Farfar

Hent pdf her