22003
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22003,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Bobolina

Bobolina

Bobolina bor i Cirkus Romanze.  Cirkuspsykologen har givet hende diagnosen “længselsfuldt indadvendt”, men Bobolina drømmer om at være frigjort og modig.

Nu er tiden inde. Hun ved det. Det er nu, det skal ske. Endelig er det hende, der skal opleve det smukke forpulede elektriske spark i brystet … KÆRLIGHEDEN.

Bobolina er en for underlig kærlighedshistorie. Om veninder, seksuelle fantasier og lysten til at være sig selv.

Køb bogen hér
Bobolina – Bogen er udsolgt fra forlaget, MEN du kan købe den direkte fra mig til kr. 199,- inklusiv fri fragt.

Skriv til Lilja@scherfig.dk

”Rigtige piger gider ikke trække maven ind”
Bagom bogen

”Da jeg var en ung pige, fyldte seksualiteten meget i min krop. Derfor er min bog Bobolina også fuld af dyriske lyster og saftige fantasier. Selvfølgelig. For den handler jo om en ung pige. Energien boblede virkelig, da jeg skrev bogen, for pigeonani er stadig lidt ”forbudt” og grisse-fy, utrolig nok. Det er åbenbart helt naturligt, at drenge er liderlige, vilde, og har pervers tangegang, men piger skal stadig være uskyldige glansbilleder, og må helst ikke selv tage initiativ til noget ”grimt”.

Det er åbenbart helt naturligt, at drenge er liderlige, vilde, og har pervers tangegang, men piger skal stadig være uskyldige glansbilleder, og må helst ikke selv tage initiativ til noget ”grimt.


Da jeg afleverede Bobolina-manuskriptet til mit forlag, holdt de to lange møder på grund af en bestemt onaniscene, inden de blev enige om at udgive bogen, som den var … Jeg er sikker på at de IKKE ville have diskuteret om en drenge-onaniscene skulle med eller ej. For drengeonani er der blevet skrevet om så mange gange. Men altså, helt ærlig, pigers seksualitet er også ret heftig og sjov. Den fylder dyrisk meget i vores kroppe, og vi kan da være ligeså slemme og rådne som drengene. Vi kan da onanere MANGE gange om dagen, hvis det sku’ være. Så selvfølgelig skal der være plads til onani og seksuelle fantasier i ungdomslitteraturen.”

Lilja Scherfig

Anmeldelser

* * * * * * ” Jeg har ikke haft så meget grinekrampe i mange år”

kultur for unge.dk

”Skøn og overrumplende”

Information

”Små-feministisk, sødmefyldt og velskrevet. Også for voksne kvinder!”

Af Julia Lahme, Femina

Læs mere

”Sjældent har jeg klukket og smilet mig sådan gennem en bog.”

Af Anne Mette Jarden, Kvindetid.dk

Læs mere

” En lækkerbisken af en ungdomsbog (…) Forunderlig og skæv”

Af Tanker.bag.dk

Læs mere

“Særligt udmærker ”Bobolina” sig sprogligt. Scherfig har en virkelig fin sans for retorikken i sit selvgestaltede univers (…) Ekstrem morsom.”

Af Katrine Sommer Boysen, Jyllandsposten

Læs mere

“Dybt humoristisk, lidenskabelig og livsbekræftende fortælling”

Psykologi

Forlag

Gyldendal 2014

Illustrationer

Sjulle Anker Art

Genre

Roman