52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Hello ketty

Hello ketty

Nogle gange har man brug for at være kat!

Blive strøget med hårene.

Nusset. Forkælet.

… Måske ser andre lidt underligt på en, når man sådan bliver kat.

Og hva’ så? Miav.

Køb bogen her

Bagom bogen

”Alle mine bøger handler om børn der står temmelig alene med deres udfordringer. Deres forældre er ikke til megen hjælp. Tværtimod. Mine hovedpersoner bliver som regel ikke rummet og forstået i deres sårbarhed, og må derfor selv finde løsninger på problemerne.

 

For mig at se, hører sårbare følelser med til dét at have et hjerte. Vi har brug for at være sårbare, sære, skæve, underlige, unormale og vilde, uden at det får negative konsekvenser. Alt hvad vi holder nede, presser væk eller skubber ind under slumretæppet, kommer til at stinke råddent med tiden. Det nytter ikke at smide et tæppe henover vores følelser.

Alt hvad vi holder nede, presser væk eller skubber ind under slumretæppet, kommer til at stinke råddent med tiden


Min hovedperson Ketty har brug for ømhed og omsorg, og hun orker ikke at være en stor pige. Hun vil bare ha’ lov til at ”gå i kat”. At blive strøget med hårene og ligge på skødet. Det er et behov, vi vel alle kan have i perioder.

 

Men vi lever i et land hvor det er pinligt at være svag. Samtidigt lider mange af os af psykiske ting; angst, depression, misbrug. Smerte, der måske netop kommer af, at vi ikke har givet vores følelser plads. Lad os dog få sårbarheden på bordet, så vi kan hjælpes ad … og undgå at gå i hundene!”

Lilja Scherfig

Anmeldelser

”Hello Ketty er en fin og sanselig billedbog, der kan danne gode samtaler mellem barn og voksne (…) Den lægger sig smukt i kølvandet af Lilja Scherfig og Lea Hebsgaard Andersens Verdens bedste team”

Af Søren Fanø, Bogbotten.dk

Læs mere

” I ’Hello Ketty’ får barnet lov at være, som det nu engang er (…) Det lykkes for Lilja Scherfig og Lea Hebsgaard Andersen at lave en børnebog, hvor man kan læse forskellige lag ind og forløse det anderledes”

Af Marianne Eskebæk Larsen, Information

Læs mere

 

Forlag

Jensen & Dalgaard, 2017

Illustrationer

Lea Hebsgaard Andersen