23058
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23058,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dybt vand

Dybt vand

DYBT VAND handler om en dreng, en bjørn og en papfar. Alle i samme båd.
Det er en fortælling om store bølger og dybe følelser. Og om at finde en løsning, når der skal siges farvel.

Køb bogen her

 

Bagom bogen

”Jeg hader at sige farvel. Der er ikke noget værre. Jeg bryder mig ikke om at give slip i noget, jeg kan lide. Men altså, det er jo umuligt at gå gennem livet uden brud, afsked, farvel. Vi har brug for at gøre noget nyt, møde nye mennesker, kaste os ud i nye eventyr, men stadigvæk; jeg hader at sige farvel. Kan vi ikke bare sige: ”Vi ses igen … på en ny måde”?

Som papfar Steen siger i historien: Man kan ikke eje hinanden. Man kan kun elske hinanden.


Efter et brud, en skilsmisse og et farvel, kan vi jo ses på en ny måde. Når den ene form ikke fungerer mere, kan vi finde en ny form. Som ex-kærester. Som ex-pap-søskende. Som ex-familiemedlemmer. Bare fordi vi ikke længere er i konkret familie, behøver det ikke betyde, at vi ikke længere holder af hinanden. Som papfar Steen siger i historien: ”Man kan ikke eje hinanden. Man kan kun elske hinanden”. Han er ligeglad med titler som dit barn og mit barn, for kærlighed er en forbindelse, der ikke kan styres og kontrolleres. Sådan har jeg det også. Jeg elsker stadig mine ex-kærester og deres børn, og ses stadig med dem alle. På en ny måde.”

Lilja Scherfig

 

Forlag

Jensen & Dalgaard, 2020

Illustrationer

Otto Dickmeiss